Pages

Saturday, December 11, 2010

Sejuk wei!!!

HUHU... tak sangka boleh sampai sesejuk ni.... Masa mula2 sampai , boleh je aku kata, tara mna sngt nak sejuk...
NAh amik, pakai 4 lapis pon dok rasa sejuk.... Pengalaman laa merasa kesejukan mcm nih

Tuesday, December 7, 2010

My dream love!!!!

Jackson RR3

or
Jackson king v..

After the xm,in the winter break,, hope to get this gears...Hope the king v is available that time so it make me hard for me to choose between those two!

Saturday, December 4, 2010

Budak2 Yang bajet korea...lol,

video
Memalukan laaa... bajet best tpi kena gelak ader laa

Friday, December 3, 2010

Sudden Death by Megadeth,,,, Mmg terbaeakkk..

This song just so awesome.. And shit , i just only know it today.. How come i said megadeth is my no 1 fav band and i doesn't know this song...too busy of study..lol..


okay this song was release on 28 Sept. It was written for the inclusion for Guitar Hero: Warriors Of Rock.
This is the first song release with Dave Ellefson back with Megadeth..Yeahh.. And it was nominated for Best Metal Performance In 53 Grammy Awards..

This song also show how the new album will sound... Because  there is an interview said that they were working on the new album... Hope it will be next year...cant wait , Megadeth always come out with masterpiece that blow anyone who listen to it...

I really like the chorus of the song.. And chris and dave mustaine solo are fucking awesome....

Wednesday, December 1, 2010

wah mansourah ka nie...!!!

Masa 1st time thinking there will be winter , aku rasa tak laa sejuk sngt kot.
Nak sejuk tara mana sngat mesir ni klu winter pown.
Rupa2nya aku salah, sejuk kot! bangun2 pagi suhu 15-16 'c..
mmg nak bngun subuh pown liat jugak laa,.
Ni bru masuk je, tak sampai tahap kemuncak lagi.
Ader senior kata tempat aku nih, nanti suhu paling rendah 8'c.
La pown sejuk dah 8 darjah nanti tak tau laa!
Malam klu lepak kat luar nafas pown dah berasap ..hahah
Pagi2 pi kelas mmg kabus habis laa...
Aku p kelas la mls naik teksi dah,
Satu nak jimat duit, boleh exercise sekali..
Dan boleh menikmati kesegaran menghirup udara pagi, kot dlm u bnyk pokok mmg tarik napas fuh best ...
Ni ada beberapa pic aku snap ondaway to kuliah, ader 2 ja... masa ni dah lewat dah nih, tp still aku pilih nak jalan...