Pages

Friday, November 12, 2010

its holiday time.....:(

Yeah cuti dah mula dah pon.. tp aku rasa study week seminggu tu pon dah cuti..
Cuti setelah xm sbb tak perlu piqir nak belajaq!

OH that totally wrong .!!

Bcuz, about five week class it will be the final sem!!
 so that mean enjoy will have the limit...

"BOLEH JE NAK RELEX, janji LULUS'
Lulus mmg arh tp klu nak score excellent sekarang kna mula dah oi..
nak kna train tulis esay siap2..
dah dgn 5 minggu tu blajaq bnda baru lagi..

Aku nak bagi dapat scholar arhh.. relex sikit ada scholar,, lpas duit yuran cukup,, yg lain pandai la jimat..



Serius bca status salah sorang member baik buat aku jelous gila..!!!!!
 
Dia dah bli tiket concert Iron maiden live in Singapore FEB thun dpn..
Aku nak p..arhhh
dah lah band fav ..band heavy metal first skli aku layan by accident.hok3 ..serius..
Bulan 2 mana ada cuti mau balik malaysia.. klu ada pown mcm aku ada duit...

Keputusan xm pon dah kuar! sat gila ....smlm xm arini kuar 

alhmdulilah... boleh laa cukup2 makan .. tp geram sikit arhh .. budak arab poyo tu tinggi skli... dua soalan ja beza..tak pe2 bersyukur..... yg penting final ni kna score gila2... pulun2...

JALAN 2?

Target tu nak p melawat member2 di cairo, nak p tgk piramid jugak..
yg penting ingat nak jam skli ..lama tak p jam nih.. berkarat abis dah skill yg tak power2 dari dulu even main tiap2 hari....  


3 comments:

  1. tolong ambik gambar pyramid untuk aku..
    please. nak original photo :)

    ReplyDelete
  2. ok,, klu aku p laa..aku amik laa..

    ReplyDelete